Jeg hadde alle viktige dokumenter i lommen

Stine stod på Posten og fikk ikke hentet ut pakke i mannens navn. Da husket hun at hun hadde mannens pass med seg i lommen – lastet opp i hennes digitale safe!

Når Stine Fiksdal og hennes datter gikk på butikken for å hente ut pakken som datteren hadde gledet seg til å få, glemte de å ta med fullmakt. Pakken var nemlig bestilt i mannens navn. På butikken fikk de beskjed om at pakken ikke kunne utleveres ettersom de ikke hadde medbragt fullmakt. Med en fortvilet 15-åring ved hennes side, spurte butikkmedarbeideren om Stine hadde noe legitimasjonsbevis fra hennes mann.

Det hadde hun! I Stine sin digitale safe hadde hun lastet opp bilde av passet til alle i familien, inkludert hennes mann. Dermed tok hun frem mobiltelefonen, og viste frem bildet av passet. I prinsippet må man ha fullmakt for å kunne hente ut pakker for andre, men heldigvis godtok den ansatte bildet av passet som gyldig bevis. Stine fikk hentet ut pakken og datteren ble fornøyd.

– Det er ekstremt praktisk at man kan ha alle dokumentene sine tilgjengelig der og da.

Med din viktigste informasjon samlet på ett sted, trygt lagret bak BankID, har du og dine nærmeste enkel tilgang uansett hvor dere er i verden.”

Alle kan ha sin viktigste informasjon med seg i lommen. Tipset er enkelt: ta bilde av det du ønsker og last bildet rett opp i en digitale safe ved hjelp av mobiltelefonen din.