Om LifePlanner

Ideen til LifePlanner ble til mens vi jobbet med livsforsikring. Vi oppdaget at mange har liten oversikt over dokumentasjon og viktige forhold i livet til sine nærmeste. Når det så oppstår en situasjon, det kan være alvorlig sykdom eller et dødsfall, er det veldig vanskelig å få oversikt og ta hånd om alt som må ordnes på vegne av andre.

Vi bestemte oss for å lage en tjeneste som gjør det enkelt å lage en god oversikt, både for ens egen del og for de nærmeste. Målet er at LifePlanner skal gi den enkelte trygghet for at de har kontroll på viktig informasjon i eget liv, og kan dele den på en trygg og god måte med andre

Bilde av Lillian van Cuillenborg CO-founder & CEO i LifePlanner

Lillian van Cuillenborg

CO-founder & CEO

Lillian har solid erfaring fra forretningsutvikling og prosjektledelse av kryssfunksjonelle team i komplekse utviklingsprosjekter.
Hun har i tillegg hatt nasjonalt salgsansvar for distribuert salg for sparing, pensjon og livsforsikring. 

Hun har tidligere jobbet i Nordea og OBOS.

Bilde av Kathleen Meling Co-founder & CTO i LifePlanner

Kathleen Meling

Co-founder & CTO

Kathleen har lang erfaring som IT-leder og teknisk prosjektleder innen finans, media og industri.
Hun har blant annet vært teknisk prosjektleder i Itera og leder for utvikling av salgs- og kundeapplikasjoner i Nordea Liv.

Kathleen besitter bred kunnskap om agil utvikling, GDPR og IT-governance.

Bilde av Kathleen Meling Co-founder & CTO i LifePlanner

Alex He

Analyst

Alex jobber som analytiker hos LifePlanner. Han har en mastergrad fra NHH med fordypnig i Business Analytics, og en bachelorgrad i Finans fra BI. Han har jobberfaring innen forretningstutvikling for tidligfase selskaper fra VIS

Alex vil være ansatt hos LifePlanner frem til inngangen av 2021.