Vil du bli en av våre testbrukere?

For at LifePlanner skal bli best mulig trenger vi hjelp fra dere brukere.
Vil du bli en av våre testbrukere og samtidig delta i trekningen av en iPad?

  • Alle registrerte testbrukere før torsdag 12. september er med i trekningen av en iPad 9,7 tommer.
  • For hver nye testbruker man verver, vil man få én ekstra sjanse til å vinne hovedpremien. Verver man for eksempel 5 personer, vil navnet ditt registreres totalt 6 ganger i trekningen.
  • I tillegg vil de første 20 personene som verver en ny testbruker motta et gavekort av 100kr på GoGift.no der man selv kan velge hvor gavekortet skal gjelde.

Som testbruker får du tilgang til produktet før det er ferdigutviklet og klart for markedet. Du vil være med på å påvirke produktutviklingen ved å gi oss tilbakemeldinger og innspill.
Du vil også være blant de første som får tilgang til LifePlanner når den lanseres og du vil få rabatter eller fordeler knyttet til produktet.

Fyll ut skjemaet nedenfor innen 8. september 2019 så er du med i trekningen som gjennomføres i midten av oktober. VInneren vil bli annonsert på våre Facebook- og LinkedIn-sider.

Lurer du på noe, bare ta kontakt med oss på hello@lifeplanner.no.

Personopplysninger som du registrerer på denne siden vil aldri bli gitt til tredjeparter og vi bruker opplysningene kun til å velge ut og kontakte testbrukere.
Les mer i våre retningslinjer for personvern.